Landeveisykling i Andalucia

Bli med på en rundtur i Andalucia på landeveisykkel! Vi har satt i sammen en rute som fører deg gjennom sør-spansk natur og innom flotte byer og landsbyer som Ronda, Jerez de la Frontera, Sevilla og Malaga. 600 kilometer, 6360 høydemeter, fordelt på 6 dager. Vi sykler på nøye utvalgte veier for å gi dere den beste sykleopplevelsen. Turen starter i Malaga og avslutter i Fuengirola, nær Malaga. Her får du oppleve mye på en uke! 

 

Program dag for dag

Dag 1

Vi blir hentet på flyplassen i Malaga og kjørt til Hotel Barcelo 4*, hvor vi vil få utdelt og tilpasset syklene. Dagen har vi til egen disposisjon til å utforske Malaga by eller det som måtte friste. Vi møtes til velkomstmiddag på kvelden på hotellet.

( – / – / M )

 

Dag 2

Malaga (Cartama) – Ronda, 77 km

Etter frokost blir det litt briefing rundt dagens etappe før vi blir kjørt et lite stykke utenfor Malaga by der ruten vår starter. Vi har valgt å sette inn denne transporten slik at vi unngår trafikken i og rundt sentrum. Våre lokale samarbeidspartnere som kjenner godt til de mest syklevennlige veiene, guider oss gjennom etappene og gjør sitt beste for å gi oss den optimale sykleopplevelsen.

Underveis på hver etappe denne uka stopper vi for en lett piknik og får ellers nødvendig snack og vann fra følgebilen. Det er også mulig å stoppe for en kaffepause på en kafé dersom gruppa ønsker det. Bagasjen blir sefølgelig transportert fra hotell til hotell.

Vel fremme i Ronda sjekker vi inn på Hotel San Francisco 2* , og ettermiddagen disponerer vi selv. Denne fantastiske landsbyen er en av Spanias mest besøkte byer. Byen ligger på et platå som deles i to av et massivt juv og som forenes av Rondas største attraksjon, broen «El Puente Nuevo». Med sine 120 meter er det et imponerende byggverk. 

 ( F / L / – )

 

Dag 3

Ronda – Ubrique, 69 km

Etter en god frokost og briefing legger vi ut på turens andre etappe. Ruten vi følger i dag tar oss inn i Cadiz-provinsen, og gjennom naturreservatet Sierra de Grazalema som er et populært område for sykling i Andalucia. Vi sykler på veier som slynger seg langs hvite kalksteinsfjell, olivenlunder, og  gjennom hvite landsbyer. Etappen ender ved Hotel Sierra de Ubrique 3* , midt i naturreservatet som blir vårt overnattingsted for kvelden .

 (F / L / – )

 

 Dag 4

Ubrique – Jerez de la Frontera, 96 km

Vi sykler første del av  etappen gjennom naturresrevatet og vestover til landsbyen Arcos de la Frontera som blir betegnet som en av Spanias vakreste med sine trange, koselige gater og flotte bygninger.  Turen går videre og landskapet flater mer og mer ut etterhvert som vi nærmer oss Jerez de la Frontera. Vi sjekker inn på Hotel NH Avenida Jerez 4*

Jerez er Sherry’ens hjemby og vi oppforder dere til å oppleve denne fantastiske byen gjennom en byrunde med tapas og selvsagt – Sherry!

 (F / L / – )

 

 

Dag 5

Jerez de la Frontera – Sevilla, 105,5 km

Etter frokost og briefing legger vi ut på turens 5. etappe, en for det meste flat og fin rute gjennom typisk sør-spansk landskap. Vel fremme i Sevilla sjekker vi inn på Hotel Sevilla Green Suites 4*.

Om ettermiddagen blir vi hentet på hotellet og kjørt den korte turen til Sevilla for byvandring og felles middag. Vårt besøk i Sevilla blir kort, men vil gi oss alikevel nok tid til å forstå hvorfor denne flotte andalusiske byen, full av sjarm, ble kåret til beste by å besøke i 2018 av Lonley Planet.

Vi returnerer til hotellet på kvelden for en god natts søvn slik at vi er opplagt til en ny dag på sykkelsetet i morgen.

(F /L/ M )

 

Dag 6 

Sevilla – Ronda, 133 km

Dagens rute er turens lengste og begynner ganske flatt gjennom Sevilla provinsen. Etter hvert kan vi forvente oss mer stigning etter hvert som vi passerer foten av Sierra de Grazalema naturreservat og fortsetter mot Ronda. Dette området er en del av «hvite landsbyer»- ruten i Andalucia, kjent for sine pittoreske kalkmalte hus.

Ruten avsluttes i Ronda, og vi sjekker inn på Hotel San Francisco 2* igjen som vi allerede kjenner til. Ettermiddagen har vi til egen disposisjon.

 (F / L / – )

 

Dag 7

Ronda – Fuengirola, 88 km 

Etter en god frokost legger vi ut på turens siste etappe. Vi forlater Serrania de Ronda -området, fortsetter gjennom nordre delen av Sierra de las Nieves naturreservat, og videre ut mot kysten til Fuengirola som bli vårt endepunkt for uken. Ukens siste overnatting blir på Hotel Yaramar 4*

Ettermiddagen kan vi benytte til å utforske Fuengirola, gå en tur langs strandpromenaden, dra til handlesenteret Miramar for litt shopping, eller bare slappe av på hotellet og fordøye ukens inntrykk. Vi møtes på kvelden for en felles avskjedsmiddag.

 ( F/ L/ M )

 

Dag 8

Buss til flyplassen i dag og hjemreise.

 ( F / – / – )

 

 F = frokost, L = Lunsj, M = middag

Programmet er preliminært og endringer kan forekomme. Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser.

 

Etappe 1: Cartama - Ronda

Etappe 2: Ronda - Ubrique

Etappe 3: Ubrique - Jerez de la Frontera

Etappe 4: Jerez de la Frontera - Sevilla

Etappe 5: Sevilla - Ronda

Etappe 6: Ronda - Fuengirola

Anbefales fra:

september – juni

Pris fra 13.900,- 

 

Pris inkluderer

 • 7 netter på 2*/3*/4 * hotell inkl. frokost
 • Transport tur/ retur flyplass – hotell på gitt tidspunkt
 • Tre middager
 • Vann, energibar, sportsgel, samt piknik under etappene
 • Følgebil
 • Bagasjetransport
 • Engelsktalene, lokale og sertifiserte guider
 • Annen transport som nevnt i programmet.
 • Leie av sykkel, pedaler og hjelm
 • Vannflaske
 • Reiseleder fra Camins

Pris inkluderer ikke

 • Fly tur/retur
 • Øvrige måltider som ikke er spesifisert i programmet.
 • Personlig reise- og avbestillingsforsikring
 • Enkelromstillegg (ved ledig kapasitet) kr 2000,-
 • Drikkevarer
 • Utflukter som ikke er spesifiset i programmet.
 • Tips