Om Camins – Active Adventurs

Camins er en norsk turoperatør som spesialiserer seg på aktive reiser til Spania med hovedfokus på Pyreneene og områdene rundt.

Vårt mål er å arrangere flotte, aktive turer av høy kvalitet, til områder i Spania som ikke er så alt for kjent for nordmenn flest.

Vi legger ned mye tid og arbeid for å sørge for at nettopp din tur blir så bra som mulig. Ved hjelp av våre samarbeidspartnere, har vi opparbeidet spennende turer blandt annet på sykkel, i kajakk, på ski eller til fots, som vi håper at mange får bli med å oppleve sammen med oss!

Camins eies og drives av Cathrine Selvik. Hun har bodd til sammen 8 år rundt i forskjellige deler av Spania – fra Malaga i sør til Lleida og pre-Pyreneene i nord.

Gjennom disse årene fikk hun oppleve hvor mye «mer» Spania er enn charterturisme og storbyferier, hvor flotte muligheter det er for sykling, padling, vandring, ridning, og sist men ikke minst –  de flotte skiforholdene i Pyreneene!

Med på laget har hun Llorenç Pla Caño som kjenner de kalalanske Pyreneene godt gjennom mange år som aktiv elvepadler og ski-instruktør i området, samt dyktige guider og partnere med stor kompetanse på sitt felt, og resultatet er Camins – Active Adventures.

Camins – Active Adventures

Iglatjørnveien 16
4371 Egersund

Epost: post@camins.no

tlf +47 4674 1773

Org nr. 920 195 083

Cathrine Selvik

 

Llorenç Pla Caño

 

Våre reiseledere

Helmer Berre

Helmer har sosialfaglig mastergrad og jobber med mobilitet og endring av reisevaner i Rogaland fylkeskommune. På sykkelsetet er han opptatt av hvordan prestasjoner påvirkes av tankesett og mental innstilling. Helmer er født optimist og lar seg lett begeistre, noe som lett smitter over på omgivelsene. Han elsker sydeuropeisk kjøkken og deres stolthet over lokale råvarer og spesialiteter, mat såvel som vin.
Helmer har tidligere vært trener og leder for eliteryttere i Stavanger SK. De siste årene har han konkurrert i Mastersklassen og har bla 2 sølvmedaljer fra norgesmesterskap. Han er også global ambassdør for Haute Route.
Helmer er gift med Hege og når de ikke er på sykkeltur sammen så tilbringes fridager i Lofoten, hans hjemsted.

Henning Aarekol

Eq – terapaut, foredragsholder, mentor, inspirator og optimist, og tror på at alt kan snus! En selverklært ekspert i oppturer og nedturer, og er kjent for å få frem latteren hos folk når han deler sine livserfaringer. Henning er kjent for sine inspirerende foredrag ut mot bedrifter, lag og organisasjoner opp mot motivasjon, inspirasjon og kommunikasjon krydret med en god dose humor.

Ellers er Henning en dreven turgåer, og bruker mye tid på fisking og fotturer i fjellet. Han elsker utfordringer og det å være tilstedet i livet. I 2018 deltok Henning i 71 grader Nord, han har gjennomfør Ironman Haugesund tre ganger, og har syklet Oslo – Paris to ganger for barnekreftforeninger.

Henning er utdannet ambulansearbeider og sykepleier, og jobber til daglig i en kombinasjon-stilling innen dette feltet i Haugesund.